Académie Scientifique de Beauté

De Hypo-Sensible lijn, waarmee Sensa schoonheidssalon werkt, is extreem geconcentreerd in vernieuwende en doeltreffende actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden in percentages vermeld op de verpakking, dit is uniek en geeft vertrouwen in de effectiviteit van de producten. Alle producten van Académie Scientifique de Beauté zijn hypo-allergeen. De ecologie van onze huid wordt op deze manier gerespecteerd en de huidtolerantie is optimaal.
 

 

Het concept in 3 fasen:

 

1. Reinigen en verfijnen

Water, milk, gel, mousse en lotion reinigen en bereiden de huid in alle zachtheid voor, rekening houdend met de gevoeligheid van de huid. Ze verbeteren de huid-ademhaling, versnellen de celvernieuwing en versterken de immuniteitsbarrière. Bij elk huidtype past een specifieke behandeling, met of zonder water. De huid is voorbereid
op de verdere verzorging.

 

2. Stabiliseren

Crème, olie en masker stabiliseren elke dag opnieuw het evenwicht, het vocht en het sebum (talg) van de huid.
Ze bestrijden het trekkerige gevoel, teken van een huid met een tekort aan hydratatie en bescherming.
Ze matteert de huid en regelt de sebumafscheiding. De huid is gestabiliseerd, soepel en in evenwicht.

 

3. Bestrijden

De specifieke behoeften van de huid beantwoorden. Roodheid en onzuiverheden verwijderen. Herstellen van en beschermen tegen beschadigingen veroorzaakt door stress en zon. Versterkt de gevoelige zones. Regenereert de huid om de strijd aan te gaan tegen huidveroudering, rimpels, verslapping en pigmentvlekken.
Gel, crème, fluid en masker beantwoorden aan de behoeften van de huid om haar zacht, stevig en stralend te houden. De producten worden niet op dieren getest. Académie distribueert exclusief en selectief
aan schoonheidssalons.


Zie voor verdere informatie:www.academiebeaute.nl


O.P.I.

O.P.I. is een Amerikaanse firma, gevestigd in Hollywood en op dit moment verkrijgbaar in 70 landen. In Amerika is O.P.I. met o.a. de nagellak nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en o.a. de nagellakken zijn dan ook zeer geliefd bij beroemdheden zoals Madonna, Jennifer Lopez, Renee Zellweger en Barbra Streisand.


Bij O.P.I. staat de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats.


Zie voor verdere informatie: www.opi.nl


Golden Rose Cosmetics

Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van exclusieve producten voor de schoonheidsbranche en visagie. Door de hoge kwaliteit, betaalbare prijzen, luxe uitstraling en verpakking, weet Golden Rose Cosmetics zich duidelijk te onderscheiden van zijn concurrenten. De producten zijn dierproef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie.


Zie voor verdere informatie: www.golden-rose.nl

Sensa Schoonheidssalon Gezichtsproducten

Sensa Schoonheidssalon volmateur

Sensa Schoonheidssalon creme

Sensa Schoonheidssalon OPI nail
Sensa Schoonheidssalon Blusher